SPACE & PLACE


This is the plan view of my installation, the first section (before the first curtain) is white, and everywhere beyond the curtain is blacked out.


This is the view of the space as soon as you walk into the entrance.


The view as you move further into the space towards the ramp and first curtain.


As the viewer finds their way through the second corridor, they are filmed from behind by a camera which is feeding live to a projector. The viewer controls how much light is recorded and projected through their own movements. The camera and projector work to create a ‘never-ending’ space in front of the viewer, as they see the recording of themselves from behind, projected in front of them over and over again into a ‘virtual space’.

Advertisements
This entry was published on 23/06/2009 at 11:17 AM. It’s filed under WORK and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: